well...jenjalan sambil interview.

Wednesday, December 23, 2009

let's not talk about the interview (the darn long interview 9am till 430pm).. let's talk about the journey...fyi, that was the first time i went to Ipoh...seronok jugak... before sampai Ipoh, kami stopped kat Tanjung Malim..


pergi makan tengah hari...oh kedai tu takda nama okay...tp kedai tu pukul 1.00pm baru  bukak..sebelum tu completely closed :

(open1.00pm close 3.00pm)

So ini lah menunyaa.. menu masakan kampung je.. tapi harga buleh tahan gak..


Next..after like 1 hour kot perjalanan sampailah ke Ipoh ..kiteorang tak tau nak stay kat mane, redah je hotel mana-mana yang avail. Memula nak stay kat Heritage..tapi fullybooked pulak cos sekrang kan cuti sekolah, last-last kami stay kat Hotel Seri Malaysia je. Lepas check-in relax-relax...kami keluar gi cari makan, minum petang..haa cari mee kicap. First time kot aku dengar mee kicap.. so blasah je.. mee tu simple je ade mee+kicap, sup fishball and ade sos... macam wantan mee je saya tengok..ahahah makan kat Restoren Hj Yahya ni..



then.. kami proceed pulak makan...sotong kangkung... tapi xsedap pon... blasah jelaah sebab dah order..



okay..and the next day.. akuu berperang dengan interview. and si saiko interviewer!!ahahaha...lantaklah kan? wateber...

*muka aku yang penat*

aokaylaaa tak tau nak update lagi..masih kepenatan..okay laa cya next entry...buhbye.

2 comments:

AmY-AdLi on December 23, 2009 at 11:46 PM said...

serius smpai 4.30pm?
glerr !!!
ape mende yg die tnye byk bebeno tu..

ms.iu on December 23, 2009 at 11:51 PM said...

ahhahaa tulaaa padahal xramai pon yg interview...time management org yg temuduga tu yg xbetul...adesss

 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada