esok mau kejee..

Sunday, September 27, 2009

After more than a week bercuti, esok pon terpaksalahh bekerja, ohh frankly speaking, sungguh takda mood untuk esok, tapi forsure depan anak murid nanti kene ada skit hipokrit bagi motivasi mereka supaya ada mood nak blaja, kalo tak confirm mereka-mereka yang tak makan saman tu confirm bercakap tak pon tido..aadoihh...(ape nak buat)

ohh neway, arini still takda cerita fasal kosmetik..

saja mau upload pic kucing-kucing saya... masa diorang baby dulu tak...pernah amik gambar...huhuuhu.. okay...ni semua umornya baru lima bulan lebih...


yang pertama...
ini si mulut bising & makan banyak...namanya Jerry :



yang kedua
ini si hitam legam dan kuat bermain..namenye... Tommy



dan seterusnyaaaa...yang hitam campur coklat tu namanya : Lola... okay die ni pon suka makan...

dan yang paling manja, bulu kembang, gedik dan jelita...yang berwarna oren tu... namanyaa Tuty..
okay... sekian saja untuk post arini... buh-bye ;)

2 comments:

@DdY on September 27, 2009 at 11:21 PM said...

Eh eh!Same la name kucing..Lola..hehe
Tapi kucing kt rumah ade byk sangat.Kenal separuh je.newer version dah tak ingat name..haha :P

ms.iu on September 28, 2009 at 4:44 PM said...

yekee ahahahaa.. samalaaa ade lg 4 ekor takde namaa..ade 1 sekor nak kasi kawan belaa...ahaha dah byk sgtt sampai 13 ekor..hik3

 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada