saya mahu kaca mata baru. =D (part 2)

Tuesday, January 4, 2011

My beloved Burberry sudah terkangkang..... nak pi berbetulkan pun macam malas......
alasan lah okie...sebab nak spec baru. sekarang duk recycle spec lama yang senget. har-har-har..
 me and mr.berry

so..... nak google.. ciri-ciri spec yang menjadi idaman kalbu. nak beli yang mahal-mahal sangat sayang duit, tapi spec ni penting, since power saya pun..bukan sket okay. (450-550). hehehe... sangat lucky for those yang tak mempunyai masalah rabun...tak perlulah nak memakai spec. adehh.. tapi hari ini takpe cuci mata je..permilihan spec yang tepat boleh melindungi bentuk muka seseorang... so.. mari cuci mata :P..

Chanel *glup*.. auww...

coach. ngeeee


Emporio Armani

Marc Jacob : hahah definitely not for me!

 marc by mac jacob. cool

Dior...


banyak sangat dah tak larat nak upload. (pic by google)
hahaha cuci mata yang designer eyeglasses jer okei ...hahaha... nak beli takmampu kot..hahaha... :P..tapi suke je tengok..huhuh..

2 comments:

Rakhshanda on January 11, 2011 at 3:03 PM said...

just saw your blog ..it's very nice! you are very pretty dear.
Do check out my new site- http://www.chamberofbeauty.com/

Anonymous said...

I am Glad i found this blog.Added roketasmara1001.blogspot.com to my bookmark!

 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada