Quit Playing Game With My Heart...

Saturday, October 24, 2009

Apakah perkara yang paling kamu ingat..masa zaman sekolah dahulu..?

Ahaaa..selain memori suka duka bersama kawan-kawan...yaa artist jugak termasuk dalam cerita zaman sekolah. Honestly,selain boy band seperti KRU (masa zaman sekolah rendah), dan Eizlan Yusoff(time die berlakon jaguh-jaguh)....Backstreet Boys merupakan antara artist /boy band yang palinglaa saya minati masa zaman sekolah..




if i'm not mistaken masa zaman umur 14tahun dan lagu pertama menjadi favourite ialah Quit Playing Game With My Heart...diikuti dengan All I Have to give and As Long As You Love Me dan of cos Nick Carter si jambu merupakann...lelaki paling fav time itu..ahahha...dengan kecomelannya,tinggi, berambut belah tengah....aaa soo cute lah kot time itu.

Walaupun mengakui suara paling best time tu adalah si Brian, and paling slamber ialah si AJ...Sanggup menghabiskan duit membeli majalah Smash Hits ...semata-mata nak cari and nak simpan gambar Nick Carter atau tampal dibelakang file Matematik..ahahaha..lawak je fikirlah..Bukan setakat kaset dan CD... sanggup jugak membeli video-video konsert BSB yang performed tahh kat mana-manalah...ahahaaa..tengok tak jemu-jemu pulak tuh...aiyoo..

dan semuanya berakhir bila saya duk hostel...di SAMURA, so disconnected sekejaplah dengan artist-artist favourite...ni...bilaaa masuk form five..mula berjinak-jinak dengan lain punye genre....yaa The Offspring!!boleh duk hafal lagu-lagu walaupun nak SPM..ahahhaa..

ape-apejelaahh syok ingat zaman-zaman remajaa...ohh zaman yang boleh kate aku masih naif dengan sume benda, but sekarang over expose dengan semuaanyaa..haaaa..

yelaaa time fly..kan??

agaknyaa apaa yang berlaku 20 tahun akan datang lagi? =D

and apakah yang bakal terjadi pada BSB pula..????

4 comments:

AmY-AdLi on October 24, 2009 at 3:16 PM said...

heee.. mmg zaman2 dulu semua org minat BSB kan... haha..
lawak plak bler pk2 balik.. sanggup g kedai gambar.. beli gambar nick carter.. pastu tampal kat meja study. dinding bilik serius penuh dgn poster majalah LIME.. haha...

ms.iu on October 24, 2009 at 7:41 PM said...

huhuhu amy pong minat nick carter..tulaaa time ni rs sume girls minatt laa si nick tu..ahahaha...mmg lawakla kalo ingat..huhuh

mIZz *.* aYNa on October 25, 2009 at 5:12 PM said...

hehehhe, mmg klaka gler zmn teenagers dulu, ayna fanatik time tu dgn kevin, hbs sume lagu diorg hafal,pastu skrg ni kalau dgr lagu diorg mesti ingat dgn first love time sekolah dulu, hahahha =D

ms.iu on October 27, 2009 at 6:33 PM said...

ahaaa ayna pon minat bsb..kevin?? ahahaha..tulaa mmglaa..lawakkan..betullahh..ingat BSB ingt laa first crush masa zaman skool dulu...hihii

 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada