wahaha....

Monday, April 6, 2009

Semalam...saya sempatlah....pergi window-window shopping....
hmmm...dan... sempat singgah ke counter Shiseido dan bertanyekan pasal eye-cream yang suitable ngan problem bawah mata saya ni dan SA yang tak berapa peramah...melayan tu...meng-suggest-kan saya dengan Shisiedo Benefiance nutriperfect eye serum....Owhh bila ckp pasal SA shiseido ni...teringatlah saya... kat SA ke...sape laa yg melayan sy kat Jusco mv tempoh hari...she's japaness tapi haaaiihhhh sesangatlaaa polite & baiknyee...compared to kebanyakan SA kat m'sia ini...

* entry ini bersambung dengan entry saya yang --> ini *
okay back to the serum :

okaylah.... saya still meng-usha produk mata yg boleh menghilangkan dark circle+fine line bawah mata ni...hahahaha....walaupun....memang saya dah letak 1 wishlist kat tepi tu kan....tapi still saya usha lagi...



An essential infusion of nutrients for maturing skin that counteracts hormone-related changes. Concentrated Carnosine DP dramatically improves skin elasticity and firmness and reduces wrinkles around the eye area. Formula promotes collagen generation, making skin firmer and more resilient. Restores youthful vitality and improves the look of wrinkles and sagging in the eye area. - Shiseido

price : USD75 (rm215 for 0.53oz/15ml).whoooop whooooop... :D

6 comments:

AmY-AdLi on April 6, 2009 at 11:29 PM said...

mahalnyeee...
wawawaaaa...
200 lebeyy bule beli macam2 dekat ryan..
haha.. ades2.....

ms.iu on April 7, 2009 at 4:33 PM said...

hahahahaah tulaaa psl adeh.....fikir byk kali nak beli mende ni...
tp..sbb bwh mate ni mcm kronik ajer..tak tau laaaaaa...nak invest ke x =))

Feruzie on April 7, 2009 at 5:00 PM said...

nak menyentil..

WEI STILA SALE! wuuu byk aku pi borong tadi :P

ms.iu on April 7, 2009 at 8:00 PM said...

hahahaha....
adehhh..taw ade sale..tp fulusnya ngak ada... tp sale sampai bila eh??waaa syoknyeee=((

Feruzie on April 8, 2009 at 9:23 AM said...

sale sementara stock masih ada rasenye

ms.iu on April 8, 2009 at 3:43 PM said...

aku bace...dgr2 diorg mmg habiskan stok sbb... stila akan xde dah kat m'sia... smlm shasha msg...die tanye aku..Stila kat mv kat mane.. =)) sure borong sakan!!hihii

 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada