retails therapy?

Saturday, February 21, 2009

currently listening :

I just got back!
pergi menemankan my mum pergi shopping kat Jalan TAR.... makan kat rest.insaf... tengok ape yang best kat SOGO....dan last-last saya hanya membeli 2 helai tudung gi kerja.hahaha..

The
n... kami pergi The Garden MV... sajeje window shopping....tapi terbeli gak kasut satin yg berwarna purple comey tu...aaaa i love purple...then gi usha... Benefit counter... saje nak tengok blush coralista tu...but....sadly to say... it didnt really match my skintone...laa...tapi cantik laa..warna coral die....aiihh perhaps...i will pass this 1...then...yaa.. aktiviti seperti biasa ..gi test perfume...kat Isetan... aiihh... dah terminat satu Guerlain punye perfume...Aaaahh bila gaji mahu masuk? 3 bulan lagi kah?*sigh*

ya...my haulage, ade 2 buku test kpli & dpli ka
n?hmmm my mum mahu saya menjadi guru(seperti dialah).....tapi-tapi...saya nak bukak kedai beauty & spa laaa hahaah....=D
Lastly, ni photo orang bosan! ya seperti saya lahhh....

4 comments:

@DdY on February 22, 2009 at 8:39 PM said...

eh cantik la kaler ur lipstick!pakai ape ek?

ms.iu on February 22, 2009 at 10:45 PM said...

ohooo...lipstick test kat mac yg baru LE creamteam * coffee* pic tu xsilap ... dah lepas minum-minumm tp..lasting gak laaa color die..nak beli..tp dah terlalu byk lipstik sudah diorder...hihi...tp blm sampai.hiks!

@DdY on February 22, 2009 at 11:19 PM said...

uhuhu..MAC punye ke?telan air liur je la jwbnye..ekkeke! tp siyes sgt santek!

ms.iu on February 23, 2009 at 3:21 PM said...

haah...hihihi...
mmg cantik pon...natural ajer...
hiks! suke!

 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada